Biskota të thjeshta me gjalpë kikiriku

Biskota me gjalpë kikiriku

Persona: 2
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 12 minuta

Këto biskota janë shumë të thjeshta në përgatitje pasi nevojiten vetëm tri përbërës . Gjalpë kikiriku, sheqer dhe vezë!

Ingredientët

  • 1 vezë
  • 1 filxhan me gjalpë kikiriku
  • 1 filxhan sheqer

Udhëzimet

1

Në një enë bashkoni gjalpin e kikirikut, sheqerin dhe vezën. Trazojini derisa të krijoni një masë homogjene.

2

Merrni një tavë dhe shtroni në të një letër kuzhine.

3

Merrni nga masa që përgatitët, krijoni disa toptha të vegjël dhe i shtypni sipër me pirun. I vendosni në furrë për 12 minuta në temperaturë 180 gradë.

4

Pas kësaj janë gati për t’u shijuar!

Lini një koment