Trendi më i ri i akulloreve po bën namin nëpër botë dhe mezi presim t’i provojmë
Akulloret do të ndryshojnë!
Po, po do të ndryshojnë. Do thoni ju po si?
A i mbani mend ato flokët e sheqerit ngjyrë rozë ose blu që të gjithë i kemi shijuar të paktën njëherë kur kemi qenë fëmijë? (disa i shijojnë akoma edhe pse të rritur).
Epo pikërisht ato flokë sheqeri, tani do të gjenden rrotull akulloreve tona.
Nëse ti ke vendosur ta marrësh akulloren me çokollatë, vanilje, me arra apo me një sërë shijesh të tjera, do i shtosh kësaj edhe shijen që do të marrësh nga flokët e sheqerit, që në këto foto siç e shikoni duken si re të bardha.
Ky trend po përhapet me shpejtësi kudo në botë dhe nuk do të jetë aspak çudi kur t’i shohim edhe në vendin tonë.
Më thuaj të drejtën, a nuk je edhe ti kurioz për ta provuar një akullore të tillë me flokë sheqeri?
E vërtet, shumë sheqer, ama siç e kemi lënë dietën do e fillojmë të hënën….
Zbuloni origjinat e ngatërruara të pjatave gjatë shekujve dhe kontinenteve. Gjurmimi i origjinës së ushqimit është një çështje komplekse dhe shpesh e debatueshme. Për shembull, ndërsa disa pretendojnë se bageli i parë është bërë në Krakov, Poloni, në vitin...
Ngrohni 2 lugë gjelle vaj në një tigan mbi nxehtësinë mesatare dhe skuqni qepën butësisht për 10-12 minuta. Shtoni hudhrat dhe specin djegës dhe gatuajeni për 1 min. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i kriposni sipas shijes. Ziejini...
Ngrohni furrën në 200C. Në një sipërfaqe të lyer pak me miell, hapeni brumin në pak më të vogël se një drejtkëndësh A4. Rrëshqiteni në një tepsi, lyejeni me vezën e rrahur dhe gatuajeni për 20 minuta ose derisa...
Lini një koment