Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Receta më poshtë ju tregon një teknikë shumë të thjeshtë mbi përgatitjen e patatinave. Kështu do të jeni të sigurtë për cilësinë e asaj çka hani!
Në një enë të madhe kombinoni miellin, miellin e orizit, specat, xhinxherin, hudhrat, kripën dhe ujin. I trazoni mirë me ndihmën e një spatule.
Merrni fetat e patateve dhe i fusni tek tasi me salcën që përgatitët.
Tani i vendosni për të skuqur mirë nga të dyja, në një tigan me vaj.
Pasi patatet të jenë skuqur i vendosni në një tavë, pasi keni shtruar më parë një letër kuzhine, për të thithur vajin e tepërt (nëse kanë).
Në fund patatet janë gati për t'u shijuar. Sipas dëshirës mund t’i kombinoni me salcë domatesh të freskët.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment