Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Pastroni kërpudhat duke hequr edhe bishtin për t'i lënë mënjanë.
Pritini bishtat në kubikë të vegjël dhe hidhini në një tigan me pak vaj ulliri dhe qepën e grirë imët me hudhrën.
Pasi të jenë zbutur, shtoni salçiçet e prera në copa të vogla.
Shuajini me verë të bardhë.
Kur vera të ketë avulluar, rregulloni shijen me erëzat dhe kripën dhe shtoni bukën e grirë.
Me këtë masë mbushni kërpudhat dhe futini në furrë për 15-25 minuta.
Në tavë vendosni pak vaj ulliri, një thelb hudhër dhe fare pak verë të bardhë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment