Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 200 gradë.
Shtrojeni një fletë të madhe për pjekje me llak për gatim.
Ndani kungullin në copa të vogla dhe hidheni në një enë.
Më pas miksojeni kungullin e copëtuar me vezë, thërrime buke, djathë të grirë, hudhër dhe piper.
Pasi t'i keni përzier mirë përdorni një lugë të vogël gatimi për t'i hedhur në fletën e përgatitur për pjekje.
Piqini në furrë me nxhetësi 200 gradë duke i kthyernga të dyja anët deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 20 deri në 22 minuta.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment