Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Për të bërë orizin me midhje dhe shparguj, lërini të shkrijnë midhjet.
Pastroni shpargujt, hiqni majat dhe këmbët ndajini në copa të vogla dhe gatuajini në mikrovale për 4 minuta.
Grijeni ndërkohë qepën dhe skuqeni në një tigan me 3 lugë vaj ulliri.
Skuqni pak dhe orizin bashkë me qepën, më pas shtoni verë dhe në fund të gatimit hidhni lëngun e perimeve shumë të nxehtë, por duke e shtuar herë pas here.
Shtoni në mes të gatimit shpargujt me midhjet me pak nga uji i tyre.
Në fund kompletojeni me majdanoz të grirë dhe majat e shpargujve.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment