Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Merrni patatet dhe i qeroni. Me anë të një luge të posaçme u hiqni pjesën e brendshme dhe i ndani përgjysmë. Tani i vendosni në tavë, me një distancë nga njëra tjetra.
I mbështillni patatet me proshutën e tymosur të prerë në shirita të hollë. Veproni kështu më të gjitha.
Tani i vendosni në furrë të piqen në temperaturë 200 gradë Celsius, për 45 minuta.
Pasi i keni nxjerrë i mbushni me djathë çedar. Tek secila thyeni një vezë të plotë.
E vendosni përsëri në furrë në 200 gradë, përreth 6-12 minuta.
Super mëngjesi juaj është gati!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment