Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Ngrohni furrën në 260 ° C dhe lëreni të ngrohet për të paktën 20 minuta në këtë nxehtësi.
Në një sipërfaqe të sheshtë hapni brumin e picës në formë rrethore.
Krijoni një kore duke ngritur skajet.
Tavën e picës e lyeni me pak miell misri ose letër pergamene dhe hedhim mbi të brumin e picës.
Mbi brumin e picës përhapni salcën e domates, pa prekur skajet e picës.
Sipër hidhni djathin dhe nëse dëshironi dhë produkte të tjera sipas dëshirës.
Hidhni pak vaj ulliri shtesë sipër dhe futeni picën të piqet për 12-17 minuta, derisa djathi të fryhet, dhe brumi të jetë gatuar plotësisht.
Nëse dëshironi mund ta piqni picën në nxehtësi të ulët për disa minuta shtesë.
Hiqeni, lëreni të ftohet pak, priteni në copa dhe shijojeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment