Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Para-ngrohni furrën në 190 ° C.
Lyeni me vaj një tepsi.
Në një tas bashkoni margarinën dhe sheqernat deri sa të bëhet masa e njëtrajtshme.
Shtoni vezën dhe ekstraktin e vaniljes.
Shtoni miell, pluhur kakao, sode, pluhur pjekje dhe kripë dhe përzieni mirë deri sa të formohet brumi.
Pasi brumi është gati shtoni copat e çokollatës duke u siguruar që ato shpërndahen në mënyrë të barabartë në brumë.
Brumin ndajeni me lugë dhe hapeni pak që të marrë formën e biskotës dhe hidheni në tepsi.
Bëni kështu disa copa dhe piqini afërsisht 8-10 minuta.
Pasi të jenë ftohur, hidhni një lugë nga akullorja e zbutur e vaniljes dhe vendoseni në anën e poshtme të një biskote. S
Sipër vendosni një tjetër biskotë dhe kështu keni biskotat e mbushura me vanilje.
Shërbejini menjëherë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment