Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën. Sapo të zbutet shtoni edhe mishin dhe e përzieni mirë. Shtoni edhe hudhrat.
2.I shtoni pak kripë, piper dhe salcën e domateve.
3.Tani shtoni patatet.
4.Pas 4 minutash shtoni të gjitha perimet e tjera.
5.Shtoni lëngun e pulës dhe e lini gjellën të marrë një valë. Sapo ta pijë ujin, i shtoni sërish pasi të gjitha perimet dhe mishi duhet të ziejë mirë.
6.Pas 25 minutash i shtoni rigonin dhe trumzën. E lini edhe 15 minuta të tjera në zjarr. Provojeni sërish në shije për t’i shtuar kripë dhe piper (nëse është nevoja).
7.Shijojeni gjellën e ngrohtë duke i shtuar nëpër pjata pak majdanoz të freskët.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment