Salca e mollës, një ndër më të shijshmet dhe të thjeshtat për t’u përgatitur!

Salca e mollës, një ndër më të shijshmet dhe të thjeshtat për t'u përgatitur!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 10 minuta

Kjo salcë mund të realizohet me çdo lloj molle. Por rekomandohet që t'i zgjidhni mollët nisur nga ngjyra, shija dhe cilësia.

Ingredientët

  • 5 mollë
  • 1 lugë gjelle uthull molle

Udhëzimet

1

Para se ta përgatisni duhet t'i hiqni lëkurën mollëve (edhe farat).

2

Më pas i prisni në kubikë të vegjël dhe i grini imët me anë të një blenderi.

3

I shtoni një lugë gjelle me uthull molle.

4

Më pas i ruani në kavanoza qelqi në frigorifer dhe i përdorni sa herë të keni dëshirë.

Lini një koment