Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Shumë e thjeshtë për t'u bërë dhe shumë e rekomandueshme për të fuqizuar sistemin imunitar!
Lani salmonin dhe e lini të thahet. Më pas e mbuloni me një letër alumini.
Të gjithë përbërësit i përzieni bashkë në një tas dhe ia shtoni salmonit. E përzieni pak me dorë në mënyrë që të marinohet siç duhet.
E fusni në furrën e parangrohur 10 minuta në 200 gradë.
Më pas ia hiqni letrën e aluminit dhe e lini edhe 7 minuta në furrë.
Në fund e nxirrni nga furra duke e servirur në pjatë me asparag dhe ½ limon. Do ju shijojë pa masë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment