Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Falë përbërësve që ka, receta e kësaj limonade të këndshme shtëpie do ju ndihmojë me tretjen dhe do përshpejtojë si rrjedhojë organizmin. Eshtë shumë e shëndetshme, e shijshme dhe ju jep kurdoherë një shije freskie!
Në një kanë me ujë shtrydhni 1/2 e limonit.
Pjesën që mbetet e prisni në feta dhe ia shtoni ujit.
Shtoni gjethet e mentes, fetat e kastravecit dhe fetat e ananasit.
I lini për të paktën 35 minuta në frigorifer dhe më pas mund të konsumoni 1 gotë, para çdo vakti.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment