Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Shurupi i mjedrave është shumë i thjeshtë për t'u përgatitur. Gjen një përdorim të gjerë tek ëmbëlsirat tuaja të preferuara ose mund ta përdorni për limonadat e freskëta të shtëpisë.
Shpëlajini mirë mjedrat me ujë.
I kaloni në një tenxhere dhe i shtoni ujë.
I lini të ziejnë për 20 minuta ne nxehtësi mesatare.
Për të hequr farat e mjedrës përdorni 1 sitë.
Ndërkohë i lini të ziejnë edhe për 10 minuta të tjera.
Sapo masa të jetë trashur e hiqni nga zjarri.
Lëreni të ftohet plotësisht para se ta kaloni në një kavanoz qelqi të sterilizuar.
Ruajeni në frigorifer dhe përdoreni sa herë të keni nevojë për limondadat tuaja, për petulla, akullore, cheesecake etj.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment