Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Receta ime e preferuar! Me gjasa do të bëhet dhe e juaja. Nis nga puna me përgatitjet...
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Merrni një tavë dhe vendosni në të copat e lulelakrës.
I shtoni sipër vaj ulliri, kripë dhe piper.
Vendosini me pak distancë nga njëra-tjetra.
I fusni në furrë për 20-25 minuta derisa ato të marin një ngjyrë kafe në sipërfaqen.
Ndërkohë në një tas bashkoni kërpudhat dhe hudhrat. Shtoni kripë dhe piper. Nxirrni lulelakrën nga furra dhe i shtoni sipër mbushjen.
I fusni në furrë edhe për 15 minuta të tjera.
Kur të jenë nga fundi i shtoni sipër djathin dhe e fikni furrën.
Në fund i shërbeni të ngrohta me pak degë trumzë sipër. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment