Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Ku ka makarona dhe karkaleca, dije se do shijosh një recetë të paparë!
Në një tigan me vaj ulliri skuqni domatet e prera në copa të vogla.
Shtoni dhe 1 gotë ujë. Pasi uji të ketë avulluar tërësisht shtoni pak kripë dhe sheqer.
Ndërkohë në një tigan tjetër të pastër me pak vaj ulliri skuqni karkalecat me pak kripë.
Pas 5 minutash i hiqni dhe i bashkoni në tiganin ku kishit domatet.
I përzieni mirë dhe shtoni sipër makaronat ( që duhet t’i keni zierë më parë në një tenxhere me ujë e kripë).
I përzieni mirë të gjitha bashkë dhe i shërbeni makaronat e ngrohta, me pak borzilok sipër. Ju bëftë mirë!
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment