Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Ruajini biskotat në frigorifer dhe rrëmbeni 1 copë sa herë t'ju shkojë mendja për diçka të shijshme!
Në një tigan ngrohni shurupin e panjes dhe e lini derisa të fillojë të bulbëzojë.
E hiqni nga zjarri dhe e përzieni me gjalpin e kikirikut.
E kaloni në një tas dhe në fund i shtoni miellin e tërshërës. I përzieni mirë derisa përbërësit të kombinohen.
Mielli i tërshërës në këtë rast është përdorur pasi nuk ka gluten.
Masën e krijuar e shtroni me kujdes në një tavë, mundësisht qelqi.
Tani filloni e ndani në katrorë të vegjël për të formuar biskotat.
Krijoni 18 copa të paktën, Futeni në frigorifer. Pas 2 orësh mund të filloni t’i konsumoni sa herë që ju shkon mendja.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment