Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Suksesi vjen nga shija e mirë që kanë, thjeshtësia dhe prakticiteti në përgatitje. Ndajeni recetën edhe me miqtë tuaj sepse këto biskota shkrihen në gojë!
Në një enë rrihni gjalpin me dy llojet e sheqerit.
Shtoni pak kripë. Vazhdoni t’i përzieni ndërkohe që gradualisht shtoni vezët, niseshtenë, kakaon dhe sodën.
Punojeni mirë masën dhe formoni disa biskota të vogla me duar.
I rendisni njëra pas tjetrës në një tavë ku keni shtruar më parë një letër kuzhine.
I fusni në furrë për 20 minuta në temperaturë 180 gradë celsius.
Mos harroni të bëni provën me ndihmën e një stikadenti. Nëse del i pastër nga biskotat do të thotë që biskotat janë gati për t’u nxjerrë dhe për t’u shijuar.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment