Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
I keni provuar ndonjëherë këto shishqebap? Nëse jo, tani është koha t'i përgatisni me recetën e Neps.al
Gjoksin e pulës e ndani në kubik të vegjël.
E kaloni në një tas, teksa i shtoni mustardën, mjaltin, hudhrën, kripën dhe piperin.
I përzieni mirë dhe e mbuloni tasin me një qese kuzhine.
I lini në frigorifer për të paktën 4 orë.
Më pas merrni disa shkopinj, fusni tek secila 5 copa pule, i lyeni edhe njëherë mirë me salcën.
Ju mund t’i skuqni në një tigan më shumë pak vaj ose t’i piqni në furrë për 25 minuta në temperaturë 180 gradë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment