KËSHILLA/ Shëndet

10 shenjat e thjeshta që tregojnë se trupit tuaj i mungon vitamina C

Vitamina C është super e rëndësishme për të mbajtur trupin tuaj të shëndetshëm  dhe që ai të funksionojë siç duhet.

Ju duhet të merrni sasinë e duhur çdo ditë, sepse ashtu sikurse vitaminat e tjera, edhe vitamina C nuk qendron shumë gjatë në trupin tonë. Një dozë e duhur e vitaminës C mund të rrisë cilësinë e jetesës dhe të parandalojë problemet me shëndetin.

Më poshtë Neps ju rendit disa shenja që tregojnë se keni nevojë për më shumë vitaminë C në dietën tuaj: 

Mishrat e dhëmbëve shpesh janë të fryrë dhe të gjakosur

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Këmbët tuaja rrinë të fryra dhe plagët duan shumë kohë për t’u shëruar

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Floku juaj është i dobët dhe këputet lehtë

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Keni dhimbje të shpeshta të nyjeve

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Ju sëmureni vazhdimisht dhe sistemi juaj imunitar përkeqësohet

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Keni shtuar peshë në mënyrë të pashpejgueshme

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

 

Ndiheni i përgjumur gjatë gjithë ditës

Image result for feel sleepy

Lëkura juaj është tharë shumë

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Keni vazhdimisht gjakderdhje nga hunda

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Thonjtë tuaj janë të dobët

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Sa prej këtyre shenjave keni?

Epo tani e mësuat. Rrënja e problemit qendron tek vitamina C, kështu që planifikoni të konsumoni më shumë ushqime që përmbajnë këtë mineral ose ta konsumoni në formën e shtojcave./neps.al 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply