Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Si ju duken për të nisur ditën?
Parangrohni furrën në 200 gradë Celsius.
Merrni tavën specifike me muffins dhe e lyeni me gjalpë.
Tek secila prej vendeve thyeni nga një vezë.
I shtoni pak kripë, piper dhe pak qepë të njomë të grirë imët. Nëse dëshironi mund t’i shtoni edhe proshutë të tymosur.
I shtoni edhe djathin çedar.
Futeni tavën në furrë për 15-20 minuta.
Kur të jenë gati i nxirrni, i lini 10 minuta të ftohen dhe më pas përdorni një thikë për anësoret, për t’i servirur vezët pa i prishur formën.
Ju bëftë mirë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment