Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kur themi turli, shpesh na shkon mendja jo për mirë. Por në fakt kjo që ju sugjeron Neps.al sot është fantastike. Duhet thjesht ta provoni! Ka pak karbohidrate dhe e pasur me perime të shijshme.
Marinoni karkalecat e lara dhe të qëruara, me erëzat, lëngun e limes dhe vajin e ullirit.
Ndërkohë lani dhe prisni imët perimet.
Në një tigan në zjarr mesatar shtoni 1 lugë vaj ulliri.
Skuqni perimet për disa minuta derisa ato të marrin një ngjyrë. Më pas i hiqni dhe i lini mënjanë në një tas.
Në të njëjtin tigan, vendosni për të skuqur karkalecat me hudhrat.
Në fund i shtoni edhe perimet dhe i përzieni bashkë për 1-2 minuta.
I hiqni nga zjarri, i shërbeni të ngrohta dhe shijojini!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment