Truku që përdorin restorantet për të shitur më shtrenjtë hamburgerat

Kur menuja është e mbushur me emra interesantë dhe të lezetshëm, ajo ndihmon në ndërtimin e besnikërisë së markës me klientët. Pothuajse çdo vend në botë shet sanduiçe dhe pak a shumë të gjitha ofrojnë të njëjtën gjë.

Shpesh ju shkoni në një vend për të ngrënë një sanduiç apo hamburger, jo për produktin, por sepse thjesht ju pëlqen vendi. Kur shkoni në një restorant, ju paguani përvojën, si dhe ushqimin.

  • Emrat e zbukuruar ama në menu shpesh rrisin çmimin e tyre dhe fitimin e restorantit në përgjithësi me 1/3.
  • Për shembull nëse shkruhet ‘hamburger’=5 dollarë
  • Por nëse shkruhet ‘Super Deluxe Hamburger=15 dollarë
  • Nëse do të ishte thjesht sanduiç, do të kushtonte 3 dollarë.
  • Nëse  emri do të ishte ‘Sanduiç Francez me mish pule’= 10 dollarë.

Pra kujdes, mos u tundoni shumë me emrat. Shumica prej tyre tentojnë t’ju manipulojnë, edhe pse në të vertet ju ofrojnë të njëjtën gjë si një hamburger apo sanduiç që kushton shumë herë më lirë.

Experts Reveal 10 Ways to Stop Being Tricked by Restaurants

Por në fakt kjo nuk ndodh me SnapFood. Aplikacioni që bashkon në një vend të vetëm restorantet më të mira në kryeqytet.

Menuja është e kuruar me kujdes, përkrah secilit produkt është afishuar çmimi përkatës.

SnapFood shkarkohet falas nga telefoni dhe ekipi kujdeset që porosia juaj të vijë brenda pak minutave, e ngrohtë dhe brenda të gjithë kushteve higjieno-sanitare.

Prandaj nëse ju shkoi mendja për një hamburger, nga ato që lexuat më lartë, ne kemi vendin ideal për ju në SnapFood.

Quhet “Mama’s Bistro Tirana”  dhe nëse do t’i hedhësh një sy menusë e më pas të porosisësh, kliko këtu:

Lini një koment