Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Recetë e thjeshtë, me pak përbërës, por shumë shumë e shijshme dhe praktike në përgatitje!
Prisni kungullin në feta-feta dhe e marinoni me kripë e piper.
Më pas vendosini për t'i skuqur në një tigan ku keni skuqur më parë një lugë gjelle gjalpë.
Sapo të jenë skuqur i lini mënjanë. Në po të njejtin tigan skuqni një lugë gjelle gjalpë.
Thyeni me radhë vezët, shtoni kripë e piper sipër. Vezët duhet të mpiksen siç janë.
Tani shtoni fetat e kungujve, pomodorinit e prerë përgjysmë dhe borzilokun e freskët.
Pas 3 minutash e fikni zjarrin. Tava me kunguj dhe vezë është gati!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment