Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Lani mirë pulën, ndajeni në pjesë më vete dhe e marinoni me kripë e piper.
2.Në një enë shtoni kosin, pak kripë e piper e përzieni mirë. Kosi mundësisht duhet të jetë i bërë vetë pasi është më i trashë dhe receta del më e shijshme.
3.Lyeni me kosin copat e pulës dhe i radhisni në një tavë njëra pas tjetrës.
4.I shtoni sipër vajin e ullirit dhe hudhrat e copëtuara.
5.I shtoni në fund edhe patatet e ëmbla, që i keni larë mirë dhe prerë përgjysmë. Tek secila prej tyre shtoni pak gjalpë.
6.Tani i fusni në furrë për 40 minuta në temperaturë 200 gradë celsius. Para se ta shërbeni i shtoni sipër majdanozin e copëtuar.
7.Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment