1.Lani mirë pulën, ndajeni në pjesë më vete dhe e marinoni me kripë e piper.
2.Në një enë shtoni kosin, pak kripë e piper e përzieni mirë. Kosi mundësisht duhet të jetë i bërë vetë pasi është më i trashë dhe receta del më e shijshme.
3.Lyeni me kosin copat e pulës dhe i radhisni në një tavë njëra pas tjetrës.
4.I shtoni sipër vajin e ullirit dhe hudhrat e copëtuara.
5.I shtoni në fund edhe patatet e ëmbla, që i keni larë mirë dhe prerë përgjysmë. Tek secila prej tyre shtoni pak gjalpë.
6.Tani i fusni në furrë për 40 minuta në temperaturë 200 gradë celsius. Para se ta shërbeni i shtoni sipër majdanozin e copëtuar.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment