A di me bo fli ti?
Përgatitja Fillojmë duke përzier miellin me kripën dhe ujin derisa të krijohet një brumë i lëngshëm, i ngjashëm me brumin për krepa. Në një tigan të madh (ose në tavën e fliut), hedhim pak brumë dhe e lëmë të...
Sugjerojmë:
Lajmë patatet dhe i vendosim për të zierë për 20 minuta. I qërojmë dhe i presim në kubikë mesatarë.
Në një tigan me pak vaj kavardisim qepën, specat dhe kungullin në kubikë. I trazojmë derisa qepa të ulë volumin dhe i shtojmë në një tas ku i bashkojmë me patatet në kubikë. Shtojmë dhe proshutën në kubikë dhe i shtrojmë në një tavë të lyer me pak vaj ulliri.
Rrahim vezët e plota, kripë, piper të zi, kremin pana. Nivelojmë perimet në tepsi i spërkasim me vezë dhe krem.
Mbulojmë sipërfaqen me djathë të grirë dhe vendosim tavën në furrë në temperaturë 180 gradë Celsius për 20 minuta. Ju bëftë mirë!
Receta marrë nga shqiptarja.com
Përgatitja Fillojmë duke përzier miellin me kripën dhe ujin derisa të krijohet një brumë i lëngshëm, i ngjashëm me brumin për krepa. Në një tigan të madh (ose në tavën e fliut), hedhim pak brumë dhe e lëmë të...
Përgatitja Fillimisht, specat i pastrojmë dhe i heqim farat. Në një tigan, skuqim qepën dhe hudhrën me pak vaj ulliri derisa të zbuten. Shtojmë mishin e grirë dhe e gatuajmë deri sa të marrë ngjyrë të artë. Shtojmë orizin...
Përgatitja Në një tigan të madh skuqim qepën dhe hudhrën me vaj ulliri derisa të zbuten. Shtojmë copat e mishit të viçit dhe i skuqim derisa të marrin një ngjyrë të artë. Më pas, shtojmë domatet e grira, specin...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment