I lyeni me kripë, miell dhe i vendosni për t’i skuqur në një tigan.
3
Pasi i keni skuqur i lini mënjanë. Në tiganin ku skuqët ngjalat, vendosni për të skuqur hudhrat, më pas qepën, uthullën dhe në fund salcën.
4
Pasi salca të ketë marrë një valë shtoni 1 gotë ujë. Sapo uji të marrë valë shtoni edhe ngjalat. I lini për 5-7 minuta maksimumi dhe në fund shtoni piper të zi dhe gjethet e dafines.
5
I vendosni kapakun dhe servireni të ngrohtë atëherë kur të jeni gati për ta shijuar. Ju bëftë mirë!
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment