Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Si fillim lani patëllxhanin, kungulleshkën dhe i prisni në kubikë.
Në një tigan me vaj ulliri, vendosni për të skuqur filetot e pulës.
Ndërkohë në një tenxhere skuqni qepën e grirë imët. Shtoni perimet dhe i përzieni mirë.
Shtoni më pas thjerrëzat dhe mishin e pulës të prerë në copa të vogla.
Shtoni ujë dhe e lini supën në zjarr për 20-25 minuta. Në fund i shtoni kripën dhe piperin.
Për ta bërë kremoze supën, fikni zjarrin dhe i kaloni sipër një blender dore.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment