Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tigan me pak gjalpë skuqni fileton e pulës nga të dyja anët. I shtoni kripë edhe piper për shije.
Ndërkohë në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat.
Më pas shtoni patatet e prerë kubik, lëngun e pulës dhe e lini të ziejë për 20 minuta.
Nga fundi kur patatet të jenë zbutur tërësisht i shtoni qumështin, arrën moskat, kripën dhe majdanozin e prerë imët.
I përzieni mirë dhe për ta bërë supën kremoze i kaloni sipër për disa sekonda një mikser dore.
Ndizeni përsëri zjarrin dhe i shtoni sipër mishin e pulës, copëtuar në copa të vogla.
Shërbejeni supën e ngrohtë dhe i shtoni sipër pak vaj ulliri. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment