Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një pjatë me këtë supë kush nuk e donte!
Lani mirë perimet dhe i prisni në copa të vogla.
I shtoni në një tenxhere ku keni skuqur më parë hudhrat me pak vaj.
Shtoni lëngun e pulës, kripën, xhinxherin, dhe pak piper.
I vini kapakun dhe i lini të gatuhen për 15 minuta në zjarr mesatar.
Tani shtoni gjoksin e pulës që e keni prerë imët dhe e lini sërish çerek ore.
Pas 15 minutash shtoni orzon dhe borzilokun. I përzieni dhe i lini edhe 10 minuta të tjera në zjarr.
Në këtë pikë mund t’i shtoni miellin e misrit dhe lëngun e limonit.
Pas 5 minutash supa është gati për t’u shërbyer. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment