Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët.
Shtoni hudhrat, xhinxherin, gjoksin e pulës dhe 4 gota ujë. E lini të ziejë për 30 minuta.
Pasi të ketë zierë mirë e nxirrni dhe e lini mënjanë mishin e pulës.
Ndërkohë tek tenxherja që është ende në zjarr shtoni misrat e ëmbël. E rregulloni supën me kripë,piper, salcën soje, sheqer, uthullën.
Shtoni qepën e njomë grirë imët.
Ndërkohë në një enë të vogël me ujë të ngrohtë, tresni miellin e misrit dhe shtojani supës që është ende në zjarr.
E lini supën edhe 10 minuta të tjera në zjarr. Nga fundi i shtoni mishin e gjoksit të pulës të copëtuar. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment