Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Temperaturat janë ulur prandaj një supë i duhet kaq shumë organizmit tonë këto muaj. Hidhini një sy sugjerimit të radhës....
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën, hudhrën, selinonë për 5 minuta.
Shtoni më pas domatet, lëngun e limes, gjoksin e pulës dhe lëngun e pulës. I lini të ziejnë mirë për 20 minuta. I vendosni kapakun tenxheres.
Fikeni zjarrin, nxirrni gjoksin e pulës nga tenxherja dhe me anë të një thike e prisni në copa më të vogla në tavolinën e punës.
Shtoni qumështin tek supa dhe sipër i kaloni një blender dore për ta bërë kremoze.
Në fund i shtoni mishin e pulës. Ndizeni përsëri zjarrin, e përzieni mirë supën dhe e lini edhe për disa minuta të ziejë.
Nga fundi i shtoni kripë e piper.
Shërbejeni supën e ngrohtë duke i vendosur sipër pak majdanoz, feta lime dhe disa feta avokado. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment