Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere me pak vaj ulliri skuqni qepën e më pas shtoni hudhrat. Tani shtoni mishin e larë. I shtoni kripë, piper dhe e përzieni mirë.
Kur e shihni që mishi është skuqur mjaftueshën, shtoni karotat dhe patatet e prera në kubik të vegjël.
Tani shtoni 2-3 gota ujë dhe i lini të ziejnë në zjarr mesatar.
Nga fundi kur e shihni që perimet janë zbutur, shtoni lakren e copëtuar me dorë.
Pas 3-4 minutash e hiqni nga zjarri dhe e shërbeni të ngrohtë. Mos harroni ta kontrolloni supën dhe t'i shtoni pak më shumë kripë nëse e ka të nevojshme. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment