Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Vendosni dorezat nëpër duar dhe kontrolloni hithrat. Zgjidhni ato më të mirat dhe i lani me ujë të bollshëm. Me ndihmën e një thike i prisni në copa të vogla.
Lani mirë perimet, i qëroni dhe i prisni në kubik të vegjël.
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën, më pas shtoni karotën, selinonë dhe i lini për pak minuta.
Shtoni kungulleshkën tani dhe pataten. I përzieni mirë dhe shtoni lëngun e mishit.
Sapo lëngu të marrë valë, shtoni bullgurin,
E lini supën për 20 minuta në zjarr mesatar. Nga fundi i shtoni hithrat bashkë me qumështin.
Sapo ta shihni që hithra është zbutur, e rregulloni shijen me pak kripë dhe më pas e hiqni nga zjarri.
Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment