1.Nxehni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
2.Shtoni qepët e njoma, xhenxhefil dhe hudhër. Gatuajeni duke e nxitur për 1 minutë.
3.Shtoni bizelet dhe spinaqin dhe gatuajini duke i përzier për 2-3 minuta, derisa bizelet janë gatuar.
4.Rezervoni 1 lugë gjelle qumësht kokosi.
5.Shtoni koriandër dhe qumështin e kokosit të mbetur në tigan.
6.Gatuajini për 3 minuta dhe hiqeni nga nxehtësia.
7.Futini në blender deri sa të krijohet një masë dhe kthejeni tek nxehtësia mesatare për ta ngrohur.
8.Ndani supën në pjata për servirje dhe sipër shtoni qumështin e rezervuar të kokosit dhe vajin e ullirit shtesë.
9.Gjithashtu mund të përdorni koriandër, spinaq, qepë të skuqura dhe speca për servirje.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment