1.Nxehni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
2.Shtoni qepët e njoma, xhenxhefil dhe hudhër. Gatuajeni duke e nxitur për 1 minutë.
3.Shtoni bizelet dhe spinaqin dhe gatuajini duke i përzier për 2-3 minuta, derisa bizelet janë gatuar.
4.Rezervoni 1 lugë gjelle qumësht kokosi.
5.Shtoni koriandër dhe qumështin e kokosit të mbetur në tigan.
6.Gatuajini për 3 minuta dhe hiqeni nga nxehtësia.
7.Futini në blender deri sa të krijohet një masë dhe kthejeni tek nxehtësia mesatare për ta ngrohur.
8.Ndani supën në pjata për servirje dhe sipër shtoni qumështin e rezervuar të kokosit dhe vajin e ullirit shtesë.
9.Gjithashtu mund të përdorni koriandër, spinaq, qepë të skuqura dhe speca për servirje.
Askush nuk e imagjinonte që një kompani gomash do të krijonte pa dashje hierarkinë më të frikshme të botës së gastronomisë. Po, po, Michelin, ajo e gomave që i shohim në çdo servis, është po ajo që sot i...
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Lini një koment