1.Nxehni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
2.Shtoni qepët e njoma, xhenxhefil dhe hudhër. Gatuajeni duke e nxitur për 1 minutë.
3.Shtoni bizelet dhe spinaqin dhe gatuajini duke i përzier për 2-3 minuta, derisa bizelet janë gatuar.
4.Rezervoni 1 lugë gjelle qumësht kokosi.
5.Shtoni koriandër dhe qumështin e kokosit të mbetur në tigan.
6.Gatuajini për 3 minuta dhe hiqeni nga nxehtësia.
7.Futini në blender deri sa të krijohet një masë dhe kthejeni tek nxehtësia mesatare për ta ngrohur.
8.Ndani supën në pjata për servirje dhe sipër shtoni qumështin e rezervuar të kokosit dhe vajin e ullirit shtesë.
9.Gjithashtu mund të përdorni koriandër, spinaq, qepë të skuqura dhe speca për servirje.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment