Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Vendosni qepën në një tigan të madh me patate, hudhër dh lëng pule.
Vërini të zihen deri sa patatja të zbutet.
Shtoni më tej bizelet dhe lërini të zihen deri sa të zbuten pak.
Përzjeni menexhikun dhe limonin dhe hidhini në një blender.
Pastaj përzijini me dhallë dhe kripë e piper sipas dëshirës.
Kjo supë mund të sherbehet edhe e ftohtë edhe e ngrohtë.
Për ta shërbyer supën të ftohtë mjafton ta lini të ftohet.
Për ta shërbyer të nxehtë, kthejeni supën në tiganin e pastruar dhe vlojeni sërish.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment