Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tigan skuqim qepët me vaj ulliri. Më pas i shtojmë karotat dhe patatet e grira në copa të vogla.
Në fund i shtojmë bizelet dhe kërpurdhat. I shtojmë miellin dhe e lëmë të skuqet së bashku me perimet.
Pastaj shtojmë qumështin, kripën dhe piperin.
Për ta bërë kremoze, pasi ta keni hequr nga zjarri, mund ta fusni supën në një blender, në mënyrë që të gjitha përbërësit të grihen imët duke krijuar një masë homogjene.
E shërbejmë të ngrohtë në një pjatë dhe sipër hedhim majdanozin e grirë. Shijojeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment