Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Supë e cila kombinon kungulleshkat dhe patatet, për një pjatë me shije të shkëlqyer dhe plot vlera ushqyese!
Në një tenxhere në zjarr mesatar skuqni gjalpin. Shtoni më pas qepën e grirë imët, hudhrat dhe selinonë. I lini përreth 4 minuta.
Më pas shtoni kungulleshkat dhe patatet të prera në kubik të vegjël.
Shtoni lëngun e perimeve ose të pulës dhe e lini supën të ziejë për 20 minuta.
Nga fundi i shtoni kripën dhe piperin.
Tani e hiqni nga zjarri dhe përdorni një blender dore për ta bërë supën kremoze.
Shërbejeni të ngrohtë dhe sipër e servirni me djathë parmixhano dhe bacon. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment