Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kombinimi i kungullit, djathit çedar dhe brokolit do ju garantojë në fund një supë për të lëpirë gishtat!
Në një tenxhere skuqni gjalpin. Shtoni qepën, hudhrën e i përzieni mirë. Shtoni më pas brokolin e ndarë në copa të vogla.
Pas disa minutash shtoni miellin, duke e lënë të skuqet mirë dhe pas kësaj shtoni lëngun e kockave.
Pasi supa të ketë marrë valë e rregulloni me pak kripë.
Shtoni tulin e kungullit të prerë në kubik të vegjël dhe panën.
E lini supën për 5-7 minuta në zjarr, derisa kungulli të jetë zbutur tërësisht.
Në fund e fikni zjarrin dhe shtoni djathin e grirë.
I kaloni sipër një blender dore për ta bërë supën kremoze. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment