Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kemi folur shumë për vetitë e ccmuara që përmbajnë karotat dhe xhinxheri. Ju propozojmë një recetë që kombinon të dy produktet në një krem të shijshëm dhe lëngu i portokallit e bën akoma më të shijshme.
Grini qepën, xhinxherin dhe kaurdisini në vaj ulliri e.v.
Shtoni karotat të cilat i keni qëruar, i keni prerë në feta dhe i kenni kripur.
Shtoni dhe brodon dhe lërini të ziejnë në zjarr të ngadaltë për të paktën 20 minuta.
Frulojeni supën në mikser derisa të merrni një krem homogjen.
Shtoni më pas gjysmë gote lëng portokalli dhe lëkurën e grirë.
Rivendoseni në zjarr pak minuta para se ta servirni në tryezë me copa buke të thekura.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment