Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Përgatitja e kësaj supe ka një teknikë shumë të veçantë. Nëse je kurioz zbuloje brenda recetës....
Ngohni furrën në 160 gradë celsius.
Merrni një tavë dhe vendosni në të domatet e ndara përgjysmë, qepën e prerë në rrathë, hudhrat e grimcuara, rigonin sipër, pak kripë dhe piper.
I lini për 1 orë.
Pas 1 ore, vendosni tenxheren në zjarr me lëngun e perimeve.
Sapo të ketë marrë valë shtoni përbërësit në tavë dhe i lini të ziejnë për 10 minuta.
Në fund i hiqni nga zjarri dhe i kaloni sipër një blender dore për ta bërë supën kremoze. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment