Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Nxehni vajin mbi nxehtësinë e mesme në një enë të madhe me mure të thellë.
2.Shtoni mishin e pulës dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë.
3.Shtoni përbërësit e mbetur me përjashtim të karkalecave dhe majdanozit.
4.Vërini të ziejnë duke i nxitur shpesh.
5.Pasi të vlojnë zvogëloni nxehtësinë dhe ziejini për rreth 20-25 minuta ose derisa të bëhen të buta, duke I nxitur shpesh. Shtoni më shumë supë pule nëse është e nevojshme.
6.Shtoni karkalecat dhe lërini të zijenë edhe 15 min të tjera që karkalecat të gatuhen plotësisht.
7.Para se ti servirni hidhuni pak majdanoz sipër.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento