E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1.Nxehni vajin mbi nxehtësinë e mesme në një enë të madhe me mure të thellë.
2.Shtoni mishin e pulës dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë.
3.Shtoni përbërësit e mbetur me përjashtim të karkalecave dhe majdanozit.
4.Vërini të ziejnë duke i nxitur shpesh.
5.Pasi të vlojnë zvogëloni nxehtësinë dhe ziejini për rreth 20-25 minuta ose derisa të bëhen të buta, duke I nxitur shpesh. Shtoni më shumë supë pule nëse është e nevojshme.
6.Shtoni karkalecat dhe lërini të zijenë edhe 15 min të tjera që karkalecat të gatuhen plotësisht.
7.Para se ti servirni hidhuni pak majdanoz sipër.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento