Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët.
2.Pasi të bjerë volumi i tyre, shtoni mishin e pulës të prerë në copa sa më të vogla.
3.Pas 5 minutash shtoni perimet e lara dhe të prera në kubik të vegjël. I përzieni mirë dhe shtoni miellin.
4.Shtoni lëngun e pulës, kripën dhe e lini supën të ziejë për rreth 25 minuta.
5.Nga fundi fikeni zjarrin dhe i shtoni supës majdanozin dhe lëngun e limonit. Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
6.Mos harroni se nëse e doni supën kremoze, mund t’i kaloni sipër blenderin, pasi të keni fikur zjarrin.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment