Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Shoqërojini me salcat tuaja të preferuara dhe s'do të keni të ngopur!
Djathin e fusni në një qese kuzhine dhe e fusni në frigorifer për disa orë.
Më pas i nxirrni dhe në tavolinën e punës, i shtypni duke formuar disa shirita më të gjatë.
I mbështillni “shkopinjtë”me shiritat e baconit.
Fiksojini mirë ndihmën e stikadentëve.
Filloni t’i skuqni në një tigan me vaj luledielli të paranxehur për 10-15 minuta.
Më pas i servirni në një pjatë ku keni shtruar një letër kuzhine për të thithur vajin e tepërt.
Shijojini me salcën tuaj të preferuar!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment