Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Sekreti në fakt qendron pas një salce të thjeshtë, që i jep shije të gjithë përbërësve dhe i kombinon të gjitha bashkë në një shkop të vetëm!
Në një enë bashkoni ketchupin, sheqerin kaf, lëngun e ananasit, vajin e ullirit, hudhrën, xhinxherin dhe vajin e susamit.
Shtoni pak kripë e piper. I përzieni të gjitha bashkë.
Shtoni brenda gjoksin e pulës, e marinoni mirë. E mbështillni me një qese kuzhine dhe i ruani në frigorifer për të paktën 1 orë.
Prisni në copa të vogla ananasin, qepën dhe specin jeshil. I marinoni të gjitha me vaj ulliri, kripë e piper.
Merrni shkopinjtë për shishqebap. Fusni specin, qepën, ananasin dhe mishin e pulës.
Kështu veproni derisa të mbushet i gjithë shkopi dhe për çdo shkop tjetër.
I vendosni tani në skarë dhe i mbani 5 minuta nga secila anë.
Mund t’i fusni edhe në furrë për 20 minuta në temperaturë 150 gradë celsius. Ju bëfshin mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment