Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Sanduiç shtëpie me perime të pjekura
Për 2 persona
Për këtë sanduiç ju duhen:
Udhëzime mbi përgatitjen:
Perimet i prisni si në foto dhe i fusni në furrë të piqen për 12 minuta në 200 gradë. I shtoni pak vaj ulliri.
Merrni një fetë bukë, e lyeni me pak gjalpë dhe e ngrohni tek tigani në nxehtësi mesatare.
Më pas e ktheni nga ana tjetër. I vendosni djathin e prerë në feta dhe perimet.
Vendosni sërish djathë dhe në fund fetën tjetër të bukës të lyer me gjalpë.
E thekni për disa minuta në toster dhe shijojeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment