Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Ngroheni skarën.
2.Rreshtoni një fletë pjekje me fletë metalike dhe në mënyrë të barabartë hapni mishin e pulës në qendër.
3.Lyejini kotoletat me 1 lugë gjelle vaj ulliri dhe marinojeni me kripë dhe piper.
4.Piqini duke rrotulluar fletën e pjekjes sipas nevojës në mënyrë që të gatuhen në mënyrë të barabartë, 2 deri në 3 minuta.
5.Hiqeni fletën e pjekjes nga furra dhe hidhni mbi çdo kotoletë 1 proshutë dhe 2 feta mocarele.
6.Piqini derisa djathi të shkrihet, 1 deri në 2 minuta.
7.Marinojini me kripë dhe vaj ulliri.
8.Ndërkohë priteni bagetën në 4 pjesë të barabarta, pastaj ndajeni në mes.
9.Lyeni gjysmën e poshtme me gjalpë dhe gjysmën e sipërme me mustardë.
10.Hidhni lakërishtën me gjysmën e 1/2 lugë gjelle vaj ulliri dhe shtoni kripë dhe piper.
11.Shtoni kotoletën me proshutë dhe mocarela në mes.
12.Sanduiçi juaj është gati, ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment