1.Përhapni 3 lugë gjelle gjalpë në njërën anë të secilës fetë bukë. 2.Vendosni bukën, me gjalpë poshtë, në një tigan ose pjata elektrike të ngrohtë të piqen sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 2-3 minuta. 3.Në një tas të vogël, kombinoni djathrat, çedar, Monterey Jack dhe Gruyere. 4.Në një tas tjetër, përzieni së bashku […]
1.Përhapni 3 lugë gjelle gjalpë në njërën anë të secilës fetë bukë.
2.Vendosni bukën, me gjalpë poshtë, në një tigan ose pjata elektrike të ngrohtë të piqen sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 2-3 minuta.
3.Në një tas të vogël, kombinoni djathrat, çedar, Monterey Jack dhe Gruyere.
4.Në një tas tjetër, përzieni së bashku tri lugë gjelle gjalpë, majonezë, djathë Manchego dhe pluhur qepe.
5.Për të përgatitur sanduiçin anën e lartë të bukës së thekur mbusheni me pepperoni,pastaj shtoni djathin brie.
Hidhni pak djathë çedar mbi djathin brie.
6.Mbushni fetat e bukës me përzierjet e përgatitura dhe lyeni çdo fetë sanduiçi me majonezë nga jashtë.
7.Vendosini në të njëjtin tigan copat e sanduiçit dhe gatuajini deri sa të shkrihen djathrat dhe të marrin ngjyrë të artë, rreth 5-6 minuta në secilën anë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento