Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Pak vezë, mustardë, kos dhe ç'të hash!
Në një tas të vogël përzieni gjithë përbërësit e salcës dhe e lini për disa minuta në frigorifer.
Në një tenxhere të madhe zieni patatet për gati 10 minuta.
Ndërkohë duhet të keni zierë mirë edhe vezët.
I lini për disa minuta në ujë të ftohtë dhe më pas filloni të qëroni patatet dhe vezët.
Patatet i prisni në kubik të vegjël dhe i shtoni në një tas të madh.
Vezët i ndani në katërsh.
Tek tasi ku keni patatet shtoni pak kripë, qepën e njomë të grirë imët dhe majdanozin.
Pasi i keni përzierë shtoni salcën që përgatitët pak më parë.
Në fund i shtoni sipër vezët.
Sallata është gati për t’u ngrënë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment