Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Presim patëllxhanët në feta të gjata ose të rrumbullakëta.
I spërkasim me kripë, piper dhe pak vaj ulliri dhe i vendosim të piqen në furrë ose në një tigan që nuk ngjit.
Ndërkohë në një sallatiere vendosim domatet të prera në kubikë, shtojmë fetat e patëllxhanit, djathin e bardhë të prerë gjithashtu në kubikë të vegjël dhe erëzat e freskëta.
Vajin e ullirit e përziejmë me uthullën dhe hudhrën e grirë imët dhe marinojmë sallatën. E lëmë për disa minuta që sallata të marinohet dhe më pas e kemi gati për t’a konsumuar. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment